Rolgordijnen op maat zorgen voor een topresultaat

De voordelen van rolgordijnen ken je waarschijnlijk al. Zeer gebruiksvriendelijk en dankzij de vele uitvoeringen geven ze net dat extra cachet aan je interieur. En daar komt het belang van rolgordijnen op maat bij kijken. Want zeg nu zelf, die extra stijlvolle toets in je interieur verdient toch maatwerk?

Een ruime keuze in uitvoering

Rolgordijnen zijn tegenwoordig in verschillende materialen beschikbaar, van natuurlijk over hybride tot synthetisch. Eenvoudig of met een exclusieve stof. Transparant uitgevoerd, met motief of met verduistering. De toepassingen zijn legio. Met de koord rol je ze makkelijk omhoog en omlaag en wissel je in no time tussen licht en donker. Maar ook elektrisch zijn ze beschikbaar. Met rolgordijnen geef je een eigen originele look aan je interieur.

Precisiewerk

Een keuze gemaakt in stijl en uitvoering? Dan wil je toch dat de rolgordijnen exact aansluiten en perfect geïnstalleerd zijn. Hier komt maatwerk bij kijken. Tuurlijk, er bestaan standaardmaten of kant-en-klare rolgordijnen. Eenvoudig aan te schaffen en te installeren. Alleen, wat jammer dat het altijd net niet past. Net dat tikkeltje te lang of te kort. Net niet de stijl of kleur die bij jouw woning hoort. Dus waarom je geld daaraan uitgeven? Een rolgordijn doet veel met je interieur en daarom is maatwerk de enige logische optie. We zetten de voordelen nog even op een rij:

  • Ruime keuze aan stoffen
  • Kleur en stijl afgestemd op jouw interieur
  • Steeds de juiste afmetingen
  • Geen kieren en meer privacy
  • Veel grotere afmetingen mogelijk
  • Veel duurzamer door de kwaliteit van steunen en optreksystemen

Het opmeten doen wij voor jou, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je zeker dat het precies past.

Meer dan een gordijn alleen

Rolgordijnen dienen trouwens niet alleen om het zonlicht buiten te houden. Er bestaan ook warmtewerende stoffen die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en zelfs voor een betere akoestiek. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in specifieke stoffen voor vochtige ruimtes.

Rolgordijnen installeer je zowel op een gewoon raam, op een dakraam of indien uitgevoerd met zijgeleiding op een kantelraam. Tot slot is ook elektrische bediening mogelijk bij rolgordijnen. Zo creëer je moeiteloos vanuit je luie zetel de gewenste sfeer in huis.

Wil je weten welk type rolgordijn in jouw interieur past?

Maak je afspraak online en geniet van de Qurtinz showroom aan huis voor dé geschikte raamdecoratie bij je thuis.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.