Welke raamdecoratie past in jouw slaapkamer?

Bij een slaapkamer hoort raamdecoratie zodat je kan genieten van privacy en rust. Bij Qurtinz helpen we jou om een rustgevende en comfortabele omgeving te creëren waarin je heerlijk kan ontspannen en genieten van je nachtrust. Daarnaast draagt raamdecoratie ook bij aan een gezellige sfeer in je kamer.  

 

 

Ervaar een gevoel van rust en privacy

Droom jij van een goede nachtrust? Raamdecoratie zorgt voor de perfecte verduistering zodat jij uitgeslapen de dag kan beginnen. Raamdecoratie bestaat in oneindig veel soorten en we snappen dat het best veel kan zijn om nog een overzicht te behouden. Hieronder zetten we de perfecte raamdecoratie voor jouw slaapkamer even op een rijtje.

 

 

Privacy

Verduistering

Gezellige sfeer

Welke raamdecoratie past in een slaapkamer?

Overgordijnen

Overgordijnen zijn een populaire keuze voor de slaapkamer. Wat maakt ze net zo populair? Veel overgordijnen zijn namelijk speciaal ontworpen om verduisterend te werken. Dit betekent dat ze in staat zijn om het licht effectief buiten te sluiten, waardoor je slaapkamer volledig donker kan worden, zelfs overdag. Dit is vooral handig als je gevoelig bent voor licht en een optimale omgeving wil creëren voor een diepe en ongestoorde slaap. Bovendien zorgen overgordijnen voor een gezellige, rustgevende en romantische sfeer.

Meer over overgordijnen

Rolgordijnen

Ook rolgordijnen zijn een uitstekende keuze voor een slaapkamer. Ze zorgen voor een perfecte verduistering en een gevoel van privacy. Naast hun functionele eigenschappen, zijn rolgordijnen verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen. Zo heb je eindeloze mogelijkheden om ze perfect af te stemmen op je persoonlijke smaak en slaapkamerinrichting.

Meer over rolgordijnen

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn een uitstekende keuze voor raamdecoratie in slaapkamers. Je kan heel eenvoudig de gewenste privacy en lichtinval regelen. Horizontale lamellen bestaan in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen zodat je jouw slaapkamer een persoonlijk tintje kan geven. Een voordeel van horizontale lamellen is dat ze perfect te combineren zijn met andere soorten raamdecoratie zoals overgordijnen.

Meer over horizontale lamellen

Showroom aan huis

Bij het kiezen van raamdecoratie voor je slaapkamer is het ook belangrijk om te overwegen welke stijl en kleuren het beste bij je interieur passen. Kies gordijnen of jaloezieën die de esthetiek van de kamer aanvullen en een gevoel van harmonie creëren.

Bij Qurtinz hebben we voor elke interieurstijl en ruimte wel de gepaste raamdecoratie. We komen graag langs met onze vrijblijvende showroom aan huis om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Welke stijl past in jouw Slaapkamer?

Welke stijl past bij jouw slaapkamer?

Landelijk

Modern

Industrieel

Scandinavisch

Klassiek

Bohemian

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.