Welke raamdecoratie past in jouw hal?

De inkomhal is het visitekaartje van je woning, het is de eerste indruk die bezoekers krijgen van jouw stijl en persoonlijkheid. Ondanks dat het vaak de eerste ruimte is die mensen betreden, is het een ruimte die vaak vergeten wordt. Toch is het belangrijk om deze ruimte te laten stralen en de nodige aandacht te besteden aan de inrichting ervan. Ramen in de hal zorgen voor een mooie lichtinval, maar het kan soms ook aanvoelen alsof de hele buurt kan binnengluren. Gelukkig biedt raamdecoratie de perfecte oplossing en zorgt deze voor voldoende privacy. Er zijn heel wat mogelijkheden voor raamdecoratie om jouw hal te transformeren tot een echte blikvanger!

Raamdecoratie fleurt je inkomhal op

Een gang biedt de kans om een gezellig hoekje te creëren. Raamdecoratie voegt ongetwijfeld een meerwaarde toe aan jouw gang en zal deze ruimte stijlvoller maken. Maar voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om even stil te staan bij de stijl van je woning en interieur. Heb jij een strak, modern interieur of eerder een klassiek, landelijk interieur? Vaak is de gang een kleine ruimte waardoor het ook van belang is om te kiezen voor raamdecoratie die niet veel plaats in beslag neemt. Gelukkig zijn we bij Qurtinz meesters in raamdecoratie en kunnen we jou vertellen welke mogelijkheden je allemaal hebt.

Privacy

Perfecte lichtinval

Sfeerbepalend

Welke raamdecoratie past in een hal?

Horizontale lamellen

Dankzij horizontale jaloezieën is het regelen van de gewenste lichtinval en privacy een fluitje van een cent. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen en stijlen, van strak en modern aluminium tot warm en natuurlijk hout. Bovendien zijn horizontale lamellen enorm ruimtebesparend waardoor ze perfect zijn voor elk raam in jouw gang. Met horizontale jaloezieën geniet je niet alleen van de praktische voordelen, maar voeg je ook een vleugje stijl en karakter toe aan jouw inkomhal.

Meer over horizontale lamellen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zorgen voor een combinatie van een gezellige look met strakke lijnen. Deze prachtige raamdecoratie is een echte eyecatcher en geeft jouw hal een unieke uitstraling. Je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals zonwerend, verduisterend, anti-inkijk, modern of klassiek. Wist je dat je bij Qurtinz uit maar liefst honderden verschillende soorten stoffen kan kiezen? 

Meer over vouwgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zonder twijfel een uitstekende keuze voor de inkomhal van jouw woning. Deze raambekleding biedt een aantal voordelen die zowel praktisch als esthetisch van aard zijn. Ten eerste maken rolgordijnen het mogelijk om in een handomdraai de lichtinval in jouw hal te bepalen. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat er geen inkijk van buitenaf mogelijk is. Bij Qurtinz is er heel wat keuze op gebied van kleur en stoffen. Kies bijvoorbeeld voor een effen kleur om een rustige sfeer te creëren, of ga voor een opvallend patroon om wat meer karakter aan de inkomhal toe te voegen. 

Meer over rolgordijnen

Showroom aan huis

Je hal is de eerste indruk die gasten krijgen van jouw huis, dus het is belangrijk om deze ruimte stijlvol in te richten. Bij Qurtinz begrijpen we dat elke woning uniek is en dat raamdecoratie een belangrijke rol speelt in het creëren van de gewenste sfeer. 

We hechten enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak, daarom komen wij graag vrijblijvend langs bij jou met onze showroom aan huis. Deze geeft je een unieke ervaring waarin je de verschillende mogelijkheden kan bekijken en voelen. Onze adviseurs beleven jouw ruimte en maken je wegwijs in alle mogelijkheden.

Welke stijl past in jouw Hal?

Welke stijl past bij jouw hal?

Landelijk

Modern

Industrieel

Scandinavisch

Klassiek

Bohemian

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.