Welke raamdecoratie past in jouw woonkamer?

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van jouw woonkamer. Het bepaalt niet alleen de hoeveelheid licht en privacy in je ruimte, maar ook de uitstraling van jouw interieur. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie zoals overgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën, verticale lamellen, … Elk type raamdecoratie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van jouw wensen en type interieur.

Qurtinz – Lichtdoorlatende overgordijnen in klassieke woonkamer

Raamdecoratie, een stijlvolle meerwaarde voor je woonkamer

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in je woonkamer, het maakt de ruimte helemaal af. Naast het versterken van de uitstraling van je woonkamer, heeft raamdecoratie ook veel praktische voordelen. Zo zorgt raamdecoratie ervoor dat jij geniet van een optimale privacy. Gordijnen of jaloezieën voorkomen dat mensen zomaar kunnen binnenkijken in je woonkamer. Daarnaast kan je heel eenvoudig de gewenste hoeveelheid licht regelen, dit is vooral handig tijdens dagen met fel zonlicht. Maar dat is nog niet alles! Raamdecoratie zoals gordijnen kunnen ook dienen als isolatie. Op winterdagen zorgen deze ervoor dat de warmte in huis blijft terwijl ze er tijdens de zomer net voor zorgen dat de warmte mooi buiten blijft. Maak jouw woonkamer compleet met raamdecoratie van Qurtinz!

Privacy

Lichtinval regelen

Energiebesparing

Welke producten adviseren wij voor jouw woonkamer?

Qurtinz – Overgordijnen in klassieke woonkamer

Overgordijnen

Overgordijnen zijn niet alleen populair vanwege hun stijlvolle en gezellige uitstraling, maar ook vanwege hun functionaliteit. Deze sfeermaker zorgt voor meer privacy en de perfecte lichtinval in jouw woonkamer. Bovendien hebben ze ook nog eens een isolerende werking, waardoor ze in de winter de warmte beter binnenhouden en in de zomer net het omgekeerde. Overgordijnen zijn beschikbaar in oneindig veel materialen, kleuren en stijlen waardoor ze geschikt zijn voor elk type interieur. Voeg een vleugje warmte en gezelligheid toe aan je woonkamer met onze overgordijnen!

Meer over overgordijnen

Horizontale lamellen

Dankzij horizontale jaloezieën kan je heel gemakkelijk jouw gewenste lichtinval en privacy regelen. Door eenvoudig de lamellen te laten draaien, bepaal jij zelf hoeveel licht je binnenlaat in de woonkamer. Horizontale lamellen zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout of aluminium, geef ze een persoonlijke toets en maak jouw woonkamer uniek. Wist je dat horizontale jaloezieën bovendien heel eenvoudig te combineren zijn met andere types raamdecoratie zoals overgordijnen?

Meer over horizontale lamellen
Qurtinz – Horizontale lamellen in klassiek moderne woonkamer

Rolgordijnen

Met rolgordijnen transformeer je jouw woonkamer van licht naar donker in één vingerknip. Door hun strak en minimalistisch ontwerp, passen rolgordijnen naadloos in elke woonkamer. Met hun veelvoud aan uitvoeringen en varianten zoals zonwerende, lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen, vind je zeker en vast de gordijnen die aansluiten bij jouw wensen. Bovendien zijn rolgordijnen heel gemakkelijk in onderhoud. Ze worden niet snel vuil en zijn eenvoudig schoon te maken. Laat je verrassen door onze waaier van stijlen in diverse stoffen, materialen en kleuren!

Meer over rolgordijnen

Raamdecoratie die past in elke interieurstijl

Tijdens de zoektocht naar de perfecte raamdecoratie voor jouw woonkamer zal je waarschijnlijk rekening houden met de stijl van jouw interieur. Raamdecoratie voor een landelijk interieur zal vaak anders zijn dan bijvoorbeeld voor een modern interieur. Waar in een landelijk interieur gebruik gemaakt wordt van gordijnen in subtiele zandtinten, wordt in een modern interieur gebruik gemaakt van de donkere kleuren zoals grijs en zwart.

Bij Qurtinz hebben we voor elke stijl wel de geschikte raamdecoratie. We komen graag vrijblijvend met onze showroom aan huis langs om je wegwijs te maken in alle mogelijkheden. We nemen een kijkje naar jouw woonkamer en interieurstijl. Zo zorgen we er samen voor dat jouw raamdecoratie optimaal tot zijn recht komt in je woonkamer.

Qurtinz – Overgordijnen en raamdecoratie in zandtinten op maat in woonkamer

Welke stijl past in jouw Woonkamer?

Welke stijl past bij jouw woonkamer?

Landelijk

Modern

Industrieel

Scandinavisch

Klassiek

Bohemian

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.