Welke raamdecoratie past in een kinderkamer?

De kinderkamer is een plek waar kleintjes vrijuit kunnen spelen, maar het is ook de plaats waar ze genieten van de nachtrust en hun dromen koesteren. Raamdecoratie in de kinderkamer heeft een multifunctioneel karakter. Het beschermt niet alleen tegen fel zonlicht dat soms hinderlijk kan zijn tijdens het spelen, maar biedt ook een gevoel van privacy en geborgenheid, zowel overdag als ‘s nachts.

 

Een speelse en fantasierijke omgeving

Het inrichten van de kinderkamer is één van de meest vreugdevolle taken. Het is een ruimte waar je jouw fantasie de vrije loop kan laten gaan. Raamdecoratie zorgt ervoor dat je de kinderkamer kan transformeren tot een speelse en fantasierijke omgeving. Kleurrijke stoffen en leuke prints toveren de kinderkamer om tot een wonderland waar ze graag tijd in spenderen. Daarom hebben we bij Qurtinz een groot aanbod aan raamdecoratie. Van kleurrijke gordijnen tot stijlvolle lamellen en nog veel meer. Ons assortiment omvat diverse stoffen, kleuren en materialen, zodat er altijd iets is, dat aansluit bij de smaak van jou en de kleintjes.

 

Een goede nachtrust

Verduisteren

Privacy

Welke raamdecoratie past in de kinderkamer?

Overgordijnen

Gordijnen in de kinderkamer zijn een klassieke keuze, omdat ze niet alleen de ruimte verduisteren voor een goede nachtrust, maar ook een gevoel van warmte en gezelligheid toevoegen. Daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld niet alleen helpen om het licht te reguleren, maar ook om de kamer warm te houden tijdens koude nachten en het geluid van buitenaf te blokkeren. Dit is ideaal voor hun dutjes overdag of het blokkeren van fel zonlicht tijdens het spelen. Tegelijkertijd bieden overgordijnen ook privacy, waardoor kinderen zich comfortabel en veilig voelen in hun eigen ruimte.

Meer over overgordijnen

Shutters

Naast gordijnen, zijn ook shutters een uitstekende keuze voor de kinderkamer. Shutters geven de kamer een landelijke en gezellige sfeer en zorgen ervoor dat jouw kids zich meteen 100% thuis voelen in hun kamer. Shutters stellen ouders in staat om de hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer te beheersen, wat essentieel is voor een ongestoorde nachtrust. Last but not least: shutters zijn erg duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt ze perfect voor kinderkamers.

 

Meer over shutters

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een perfecte keuze voor in de kinderkamer. Ze transformeren heel eenvoudig daglicht tot een duistere omgeving, waardoor ze perfect zijn voor dutjes en vroege bedtijden. Hebben jouw kleintjes schrik wanneer het volledig donker is? Geen zorgen. Met rolgordijnen is het eenvoudig om toch nog een beetje licht binnen te laten door ze niet volledig te sluiten. Met rolgordijnen transformeer je de kinderkamer tot een oase van rust, bevorderlijk voor een goede nachtrust en een consistent slaappatroon voor de kinderen.

Meer over rolgordijnen

Showroom aan huis

Ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor je kinderkamer? Onze deskundige adviseurs komen vrijblijvend bij je langs met onze showroom aan huis, zodat je het allerbeste advies krijgt zonder zelfs maar een stap buiten de deur te zetten. Op die manier krijgen we niet alleen een goed beeld van de ruimte, maar voelen we ook de sfeer aan, zodat we je op maat gemaakt advies kunnen verstrekken. Twijfel niet om een afspraak te maken voor jouw vrijblijvende showroom aan huis. 

Welke stijl past in jouw Kinderkamer?

No grid was found for: Realisaties — Kinderkamer.

Welke stijl past bij jouw bureau?

Landelijk

Modern

Industrieel

Scandinavisch

Klassiek

Bohemian

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?(Required)

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.